top of page

Maj 2022
Nya öl från oss på Systembolaget

Vår tyska pils "Kjell" finns i Systembolagets butiker från mars och den 7:e juni kommer "Stormkråka", en belgisk trippel humlad med amerikansk citrushumle. Båda finns i butikerna i Sjöbo, Svalöv, NOVA Lund, Bangatan Lund, Mårtenstorget Lund, Kävlinge, Eslöv och Höör.

Maj 2022
Öppet hus på Ölets dag 20 juli

Kom och besök oss på ölets dag 20/7.

Vi har öppet hus mellan 12 och 20.

Visning av bryggeriet och provsmakning av vår öl.

November 2021
Fler butiker där ni hittar vår öl

Systembolaget väljer att ta in vår öl i fler butiker vilket innebär att från december så har fler av våra öl nått taket för det lokala och småskaliga sortimentet på 10 butiker. Vi får i januari också in vår första öl på Bangatan i Lund, vilket innebär att vi kommer att finnas i Lunds samtliga Systembolagsbutiker.

Augusti 2021
Nu finns vår öl på Systemet i Lund

Ni hittar nu vår öl i två av Lunds Systembolagsbutiker, Nova och Mårtenstorget.

Maj 2021
Öppet hus på Ölets dag 21 juli

Kom och besök oss på ölets dag 21/7.
Vi har öppet hus mellan 12 och 20. Det blir då premiär för vår Himmahumleserie av öl bryggda med svensk humle som odlats i Skåne.

Februari 2021

Ökat samarbete med Stiftsgården Åkersberg

Åkersberg har sedan tidigare haft vår öl i sitt dryckessortiment. Nu utökar vi samarbetet. Ölprovning och rundvisning av vårt bryggeri blir en del av ett paket där en 2 rätters meny, härlig övernattning samt frukostbuffé ingår. Spa kan också köpas till. Bokning görs via Åkersbergs hemsida under fliken boka.

Januari 2021

Vi levererar till fler Systembolagsbutiker

Från och med januari kommer vår öl att finnas på hyllan i ett flertal nya Systembolagsbutiker. Senast i raden är Dalby, Kävlinge, Perstorp, Staffanstorp och Svalöv.

Januari 2021

Tygkassar och T-shirts säljs i bryggeriet

Vi har nu tygkassar och t-shirts med tryck till försäljning i bryggeriet. Sedan tidigare har tryck av Stinas akvareller och glas varit möjliga att köpa, nu utökar vi med fler artiklar i vår merch avdelning. Går endast att köpa direkt i bryggeriet.

bottom of page