top of page
Skål

Vår historia

Bryggeriet startade 2014 av Anders och Agneta tillsammans med tre andra intresserade. Ambitionen var att brygga 3-4000 liter per år.
 

Den första leveransen gjordes till Systembolaget i december startåret 2014. Sedan dess har verksamheten kontinuerligt ökat både vad gäller bryggning och besöksverksamhet/provning. Nu är ambitionen att brygga 50 000 liter.
 

Sedan 2015 har Anders och Agneta drivit verksamheten och är från och med 2018 ägare tillsammans med Ingemar som också äger gården Gry där bryggeriet sedan 2018 ligger.

Under 2019 och 2020 har utrustning och kapacitet kontinuerligt förbättrats och utökats. Idag finns kapacitet för betydligt mycket mer produktion än de 50 000 liter som vi siktar på.

Provningsverksamheten utökas också kontinuerligt. I och med den festlokal som finns på Gry gård så har Fulltofta Gårdsbryggeri nu tillstånd för provningar med upp till 150 deltagare.

bottom of page